Na svečanoj dodjeli ugovora u Dubrovniku dana 10.07.2023. godine, državna tajnica Zrinka Raguž mi je u ime Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije uručila Ugovor o financiranju projekta IZGRADNJA OGRADNOG ZIDA NA GROBLJU U NASELJU OTRIĆ-SEOCI, sklopljen između Ministarstva regionalnog razvoja i Općine Pojezerje, u vrijednosti 30.000,00 eura.

Općina Pojezerje je napravila prvu fazu izgradnje ogradnog zida a dodijeljenim sredstvima po ovom Ugovoru raditi će se nastavak izgradnje ogradnog zida.

Na istoj dodjeli ugovora, županu Dubrovačko-neretvanske županije g. Nikoli Dobroslaviću uručen je Ugovor o financiranju projekta IZGRADNJA DRUŠTVENOG DOMA U NASELJU KOBILJAČA, sklopljen između Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Dubrovačko-neretvanske županije, u vrijednosti 35.000,00 eura. Projekt je prijavljen zajedničkom suradnjom Dubrovačko-neretvanske županije i Općine Pojezerje.

Želim se zahvaliti Vladi Republike Hrvatske i Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije kao i Dubrovačko-neretvanskoj županiji, što su poduprli naše projekte a nadam se da će tako biti i u budućnosti.

Načelnik,
Borislav Dominiković