OBAVJEŠTAVAJU SE STANOVNICI NASELJA OPĆINE POJEZERJE, KORISNICI USLUGE ODVOZA KOMUNALNOG OTPADA, DA MOGU DOĆI ISPRED ZGRADE OPĆINE POJEZERJE TE PREUZETI KANTE ZA ODVOJENO PRIKUPLJANJE OTPADA.

SVAKI KORISNIK PREUZET ĆE 3 KANTE ZA ODVOJENO PRIKUPLJANJE OTPADA (1 ZELENA ZA MIJEŠANI KOMUNALNI OTPAD, 1 PLAVA ZA PAPIR I KARTON I 1 ŽUTA ZA PLASTIKU).

PODJELA KANTI POČINJE DANA 02.05.2022. GODINE (PONEDJELJAK), U VREMENU OD 09.00 DO 12.00 SATI  I ODVIJAT ĆE SE SVAKIM RADNIM DANOM, U NAVEDENOM TERMINU, DO OKONČANJA PODJELE KANTI.

KANTE ĆE SE DIJELITI SUKLADNO POPISU KORISNIKA USLUGE ODVOZA KOMUNALNOG OTPADA SA PODRUČJA OPĆINE POJEZERJE, KOJI JE OPĆINI DOSTAVIO IZVRŠITELJ USLUGE, PODUZEĆE „GRADSKA ČISTOĆA I USLUGE“ d.o.o. VRGORAC.

PRILIKOM PREUZIMANJA KANTI SVAKI KORISNIK ĆE POTPISATI POTVRDU O PREUZIMANJU PREDMETNIH KANTI, SA UPISANIM SERIJSKIM BROJEM ZA SVAKU KANTU POJEDINAČNO. PRILIKOM PREUZIMANJA KORISNIK TREBA PREDOČITI SVOJ OIB, POTREBAN RADI USLUGE ISPOSTAVLJANJA RAČUNA OD STRANE TVRTKE „GRADSKA ČISTOĆA I USLUGE“ d.o.o. VRGORAC.

OPĆINA POJEZERJE

Dokument: OBAVIJEST podjela kanti za otpad